Category Archives: Rock

  1. Кога не знаете што да облечете – слободно потпрете се на црната боја. Со неа никогаш нема грешки, колку е сериозна, толку е и елегантна, а може да биде и секси и спортска Каков и да е вашиот стил, секоја жена треба дан.
  2. Три лица починале на лице место, а едно дете е повредено при страшна сообраќајка, која вчера утрината се случила на автопатот Нови Сад – Суботица, на местото Жедник, кога автомобилот влетал под камион. Според.
  3. – Синдикални савез радника Поште- Слога, члан Удружених синдиката Србије “Слога” најавио је напуштање заједничког штрајкачког одбора пет синдиката јер не жели да учествује у фарси изнуривања радника и давања лажне наде штрајкачким акцијама које нико нормалан не може.
  4. Сестрите Вера и Љуба имаат заедничка прослава, тие го слават нивниот именден, христијанскиот празник по библиските имиња Вера, Надеж и Љубов. Родени пред 66 години во Велес во семјеството Слабеви, како прва повоена.
  5. Погледнете неколку идеи за подготвување на природни шејкови кои ќе ве освежат, а истовремено ќе ви ги обезбедат некои од основните хранливи материи кои што ви се потребни: Шејк пред вежбање Потребни состојки: 1/2 чаша.
  6. Светски познатиот тенисер Новак Ѓоковиќ на својот Фејсбук профил сподели фотографии кои изненади многумина фанови ширум светот. Имено тие не .
  7. не пред ста вља мо са мо де сет књи га ко је га чи не, већ исто вре ме но обе ле жа ва мо и тре ну так пр во ра зред ног зна ча ја у на шој кул ту ри и науци.
  8. Дури и кога одговорите ни се пред носот ние размислуваме не гледајќи ги сосема едноставните решенија. Обидете се да ги решите овие логички загатки и .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *